Top 40 legújabb link > Újság, magazin - wyw.hu

Tartalom:

ujsag-magazin.wyw.hu

Egészségmagazin.com - Egészség hírek, tippek, érdekességek
Egészségmagazin.com - Egészség hírek, tippek, érdekességek
http://www.egeszsegmagazin.com

Minden ember vágyik az egészséges és boldog életre. Ebben segít az Egészségmagazin, ami nem egyszerűen egy online magazin, hanem egy olyan magazin, ahol fontos az Te egészséged! Egészség portálunk párkapcsolat rovata naponta jelentkezik érdekes egészség témájú cikkekkel a párkapcsolat és az egészséges nemi élet területén. Ha a párkapcsolatod és nemi életed kiegyensúlyozott, akkor sokat tettél a boldog életért. Kölyök sarok rovatunk a gyermeked egészségre történő neveléséhez ad tippeket. A legtöbbet azzal tehetsz egészségedért, ha jól megválasztod, hogy milyen táplálékot fogyasztasz. Gasztro rovatunkban az egészséges táplálkozásról olvashatsz érdekességeket. Friss híreinkből mindig megtudhatod, hogy mi a legfrissebb jó hír a nagyvilágból, amivel a te egészséged, személyiséged is fejlődhet. A testmozgás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak. Sport és egészség rovatunkban, ezért folyamatosan érdekes cikkekkel szolgálunk neked, hogy mit érdemes tenned a fittségedért!

www.egeszsegmagazin.com
Tekkerboards - extrém sport és életstílus magazin
Tekkerboards - extrém sport és életstílus magazin
http://tekkerboards.hu

A tekkerboards.hu egy online extrém sportokkal és ezekhez tartozó kiegészítőkkel foglalkozó magazin. Megtalálhatóak a legnépszerűbb sportok, mint a snowboard, a kiteboard, vagy a wakeboard. Videók, képek, cikkek, minden ami extrém sport.

tekkerboards.hu
Impressmagazin
Impressmagazin
http://www.impressmagazin.hu/

Az Impress Magazin egy igényes online magazin, mely ötvözi a hírportálok, a női magazinok és az érdekességeket kínáló oldalak jellegét, a bulvár témáktól/stílustól pedig teljesen elhatárolódik. Újdonság, hogy van angol nyelvű rovat is (Budapest life), mely hazai érdekességekről ad hírt az itt élő külföldieknek, illetve az angol nyelvet tanulók számára is hasznos.

www.impressmagazin.hu
Csibészke magazin a család minden tagjának
Csibészke magazin a család minden tagjának
http://csibeszkemagazin.hu

A Csibészke magazint úgy alakítottuk ki, illetve úgy szerkesztjük, hogy a család minden tagjának kínáljon megfelelő olvasnivalót. A gyerekeket feladatokkal, játékokkal szórakoztatjuk, a nyugdíjasoknak a szociális kérdésekben nyújtunk segítséget. A férfiaknak ott a foci meg a Forma 1, a nőknek meg a gasztronómiai rovatunk finom, kipróbált receptekkel. Vessen rá először egy pillantást, majd jöhet a többi!

csibeszkemagazin.hu
Ötletes Otthon Online Magazin
Ötletes Otthon Online Magazin
http://www.otletes-otthon.hu

Szeretnél egy nyugodt, kényelmes helyet, ahol munka után, egy picit megpihenhetsz, elfelejtheted a napi feladatokat? Alakítsd ki saját kis oázisodat az otthonodban! Van néhány egyszerű és nagyon alapvető lépés, amit annak érdekében tehetünk, hogy az otthonunk békés, nyugodt és harmonikus legyen. Online magazinunkban éppen ezeket a lépéseket szeretnénk Neked is bemutatni, hogy saját kezűleg - akár nagyobb kiadás nélkül - tudd lakásodat szebbé tenni.

www.otletes-otthon.hu
Shopmarket egészség magazin
Shopmarket egészség magazin
http://www.shopmarket.hu/magazin/

A vitamin és ásványi anyag hiány sok betegség kialakulásának lehet az egyik fő oka, és jelentősen megnehezítheti a gyógyulást is. A természet nagyon sok növényi gyógyszert rejt, szinte minden betegségnek megvan a gyógyuláshoz vezető hatóanyaga. Folyamatosan frissülő egészség-életmód magazinunkban tippeket, tanácsokat és különböző termékleírásokat talál kozmetikumokról, illatszerekről, étrend-kiegészítőkről, bioélelmiszerekről, és vitaminokról.

www.shopmarket.hu
Borban utazom - boros hírek és érdekességek
Borban utazom - boros hírek és érdekességek
http://www.boraszportal.hu/borban-utazom

A Borászportál bormagazin könnyed, izgalmas írásokkal, naprakész hírekkel látja el a hazai és nemzetközi borvilág iránt érdeklődőket, emellett hasznos tartalommal szolgál a szakmabelieknek is. Boros programajánlókban pedig az aktuális boros rendezvényekről, fesztiválokról, díjátadókról, bálokról, borkóstolókról, bemutatókról és versenyekről olvashat. A Borban utazom rovatban boros híreket és érdekességeket talál a nagyvilágból: borvidékek, borturizmus, borok és borászok itthon és külföldön, boros utazások és még számtalan boros különlegesség a világ minden tájáról.

www.boraszportal.hu
Zöldenergiavilág
Zöldenergiavilág
http://zoldenergiavilag.hu

Zöld hírek, érdekességek röviden. Környezetvédelem, tudomány, tudatos vásárlás. Az összes égető problémát érintve próbáljuk minél közelebb hozni a fiatalokhoz a környezettudatosság gondolatát. Zöld hírek, érdekességek röviden. Környezetvédelem, tudomány, tudatos vásárlás. Az összes égető problémát érintve próbáljuk minél közelebb hozni a fiatalokhoz a környezettudatosság gondolatát. Célunk, hogy a környezetvédelem ne egy misztifikus fogalom legyen, hanem az épüljön be mindennapjainkba, legyen életünk része. - Színes rövid hírek, mert a fenntarthatóság nem csak a katasztrófákról szól. - Tudományos hírek azok számára, akik szeretnének a problémák, vagy azok megoldása mögé látni. - Tippek és tanácsok energiamegtakarításhoz - Csináld magad leírások, hogy minél kevesebb tárgyunk kerüljön a szemétbe - Videók, képek, érdekes rövid sztorik a nagyvilágból Oldalunkon naponta többször frissülő tartalommal várjuk!

zoldenergiavilag.hu
IT hírek.com
IT hírek.com
http://www.ithirek.com

Folyamatosan, napi szinten frissülő, a teljes IT világot átfogó minőségi hírek, események, bejelentések oldala.

www.ithirek.com
Magazin, Lap
Magazin, Lap
http://www.hirnok.hu/

A Hírnök Lap és Magazin tartalmi felépítésével elérjük, hogy a tizenéves fiataloktól, a nyugdíjas korosztályig találnak benne érdekességet. Kiadónk választékában többféle lehetőség szerepel, így a regionális, illetve helyi lapjaink mellett országos (jelenleg csak időszakosan kerül megjelenésre) és tematikus (Családi Hírnök, OtthonSzÉpítő) kiadványaink, különszámaink.

www.hirnok.hu
Smidt Hírlevél
Smidt Hírlevél
http://www.smidthirlevel.hu/

A Smidt Múzeumért Alapítvány kulturális hírportálja. Kultúra, Szombathely, film, zene, média, turizmus!

www.smidthirlevel.hu
Ellenfény kulturális folyóirat
Ellenfény kulturális folyóirat
http://www.ellenfeny.hu

Az Ellenfény nyomtatott folyóirat havonta új számmal jelenik meg a színházi szezonban. Online portálunk naponta frissül, és új tartalommal jelentkezik a színház és a tánc világa iránt érdeklődő közönség legnagyobb örömére. Olvassa írásainkat, és térjen vissza hozzánk rendszeresen, hogy naprakész maradhasson a hazai színházvilág eseményeit illetően!

www.ellenfeny.hu
Magazin férfiaknak - Player.hu
Magazin férfiaknak - Player.hu
http://player.hu

Player.hu, ahol központi téma a bajusz, és minden más olyan dolog, ami a férfi nemet érdekelheti. Az oldalon tippeket kaphatsz, hogyan legyél igazán stílusos, legyen az ruházkodás, főzés, sport illetve minden olyan témakör, ami szerepet játszik a férfi életében. Emellett érdekes írásokat olvashatsz a számunkra oly kedves női nemről is.

player.hu
Műköröm
Műköröm
http://www.nailworld.hu

Ismerd meg te is a legújabb műköröm magazin e havi tartalmát. Tekintsd meg milyen érdekességeket kínál a számodra, s miben nyújt segítséget a műkörmös szakmában tevékenykedők számára. Ha te is szívesen olvasnád ezt a magazint, akkor meg is rendelheted, s minden hónapban a postaládádba megkaphatod a legfrissebb műkörmös híreket.

www.nailworld.hu
HelloBaby! Magyarország első és egyetlen babatervező magazinja
HelloBaby! Magyarország első és egyetlen babatervező magazinja
http://www.hellobaby.hu/

A HelloBaby! azokhoz a párokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a termékenységről, a fogamzásról, babázásról. A HelloBaby! magazin azzal a céllal jött létre, hogy segítse a babatervező párokat, inspirálja és tájékoztassa a leendő kismamákat. Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, tippeket adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a baba érkezéséig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Weboldalunkon regisztráció is lehetséges, így nem maradsz le hírlevelünkről, illetve véleményedet is elmondhatod! Bízunk benne, hogy hasznos információinkkal hozzájárulhatunk a mielőbbi gyermekáldáshoz és a boldog babaváráshoz! A HelloBaby! magazin kéthavonta jelentkezik új lapszámmal. Keresd az újságárusoknál!

www.hellobaby.hu
Otthon lakberendezés enteriőr magazin
Otthon lakberendezés enteriőr magazin
http://www.otthon-lakberendezes.hu/

Az Otthon lakberendezés enteriőr magazin online kiadása sorra veszi a lakás különböző helyiségeinek (konyha, nappali, étkező, hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba) berendezéseit, azaz elsősorban a különféle bútorok (asztal, ágy, szék, fotel, kanapé, szekrény és egyéb bútor) kerülnek bemutatásra, de ezen felül megjelennek a lakberendezési dekorációk és kiegészítők is a kínálatban. Az online magazin szerkesztői belsőépítész, lakberendező, szín- és enteriőr tervező szakemberek, akik tudásuk legjavát tanácsok, tippek, ötletek formájában adják át az internetes újság olvasói számára. Végig vezetik a látogatót a lakberendezés egyes lépésein (függöny, árnyékolás, világítás, fűtés, burkolat és szín választás) és bemutatnak nagyobb épület és közterület (étterem, hotel, üzlet, bank, templom) enteriőröket is.

www.otthon-lakberendezes.hu
Impulser Magazin
Impulser Magazin
http://www.impulsermagazin.com/hu

Életmód portál mindenkinek! Olvassa cikkeinket, írásainkat az Impulser Magazinban! Alternatív gyógymódok, szépészeti kezelések, utazási ajánlatok, leírások, sporttal, mozgással kapcsolatos cikkek, a mindennapi élettel kapcsolatos tanácsok, tippek, érdekességek mind egy helyen, egy rendkívül esztétikus megjelenésű honlapon!

www.impulsermagazin.com
Folyóiratok, magazinok a Polc.hu-n
Folyóiratok, magazinok a Polc.hu-n
http://www.polc.hu/konyv/folyoiratok__magazinok/AZ/

A Polc.hu a Sanoma Media Budapest önálló fejlesztésű internetes könyváruháza, amely könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 1 napos futár házhozszállítás mellett. A Polc.hu oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megvásárolható.

www.polc.hu
InfoGyőr
InfoGyőr
http://www.infogyor.hu

Győr első számú információs és szórakoztató portálja. Hírek, programok, események, videók, stb.

www.infogyor.hu
Zöldtech Magazin
Zöldtech Magazin
http://zoldtech.hu/

Zöldtech Magazin és Piactér - Megújuló energiaforrásokról mindenkinek.

zoldtech.hu
Magyar Ipari és Környezetvédelmi Magazin
Magyar Ipari és Környezetvédelmi Magazin
http://www.mikm.hu/

Köszöntjük a Magyar Ipari és Környezetvédelmi Magazin hivatalos honlapján, a www.mikm.hu-n!

www.mikm.hu
Konyhaművészet
Konyhaművészet
http://www.konyhamuveszet.hu/

Konyhaművészet - Recept az élet élvezéséhez. Gasztronómia, konyha.

www.konyhamuveszet.hu
Törzsasztal - Borászat és Gasztronómia
Törzsasztal - Borászat és Gasztronómia
http://www.torzsasztal.com/

Törzsasztal - Borászati és Gasztronómiai Portál - gasztronómia, receptek, borok, borászok, pincék. ... borászati , gasztronómiai magazin ...

www.torzsasztal.com
Mit főzzünk ma?
Mit főzzünk ma?
http://www.mitfozzunkma.hu/

Mit főzzünk ma? - online gasztronómiai magazin. Receptek, szakácsok, hírek, kiadványok...

www.mitfozzunkma.hu
Gourmet online
Gourmet online
http://www.gourmetonline.hu/

Gourmet online - gasztronómiai magazin. Weboldalunkon érdekes írásokat és szakcikkeket, valamint számtalan étel, ital és sütemény receptet is talál a legegyszerűbbektől kezdve az ínyenceknek való kulináris ételkölteményekig.

www.gourmetonline.hu
EzoTop
EzoTop
http://ezotop.hu/

Ezoterikus témájú webmagazin. Hírek, cikkek, az ezoterika világából.

ezotop.hu
Természetgyógyász Magazin
Természetgyógyász Magazin
http://www.tgy-magazin.hu/

Betegségmegelőzés, gyógyítás, önkezelés magazinja. Érdekességek, hírek a nagyvilágból, alternatív és népi gyógymódok, életmód...

www.tgy-magazin.hu
Technika Magazin
Technika Magazin
http://www.technikamagazin.hu/

A Technika Műszaki Szemle magazin immár fél évszázada rendszeresen megjelenő lapunk a magyar műszaki élet vezető innovációs folyóirata

www.technikamagazin.hu
Humormagazin
Humormagazin
http://www.humormagazin.hu/

Viccek, játékok, képek, videók, diafilmek, animációk...

www.humormagazin.hu
Magyar Mezőgazdaság
Magyar Mezőgazdaság
http://magyarmezogazdasag.hu/

A Magyar Mezőgazdaság Kft. honlapja. ... A legnagyobb példányszámú állattenyésztési magazin!

magyarmezogazdasag.hu
Új Mezőgazdasági Magazin
Új Mezőgazdasági Magazin
http://www.ujmezogazdasagimagazin.hu/

Új Mezőgazdasági Magazin, agriculture, tv-műsor, Aszódi János, ÚMVP, vidék.

www.ujmezogazdasagimagazin.hu
Kiskegyed Magazin
Kiskegyed Magazin
http://www.kiskegyed.hu/

Kiskegyed.hu magazin online weboldala. Bulvár hírek, test és lélek, lakáskultúra, baba-mama, receptek...

www.kiskegyed.hu
Újbuda Közösségi Portál- fiatalos, modern, naprakész
Újbuda Közösségi Portál- fiatalos, modern, naprakész
http://www.ujbudaportal.hu

Az Újbuda Közösségi Portál egy közösség építő oldal. Regisztráció nélkül hozzászólhatsz híreinkhez, kereshetsz az egyes cikkek között, illetve számos felhasználóbarát szolgáltatás vár rád. Egy közösség építő oldal a XI. kerület lakosainak.

www.ujbudaportal.hu
DiákMagazin.hu- Egy Online magazin fiataloknak.
DiákMagazin.hu- Egy Online magazin fiataloknak.
http://www.diakmagazin.hu

Egy online magazin, ahol a fiatalok a legújabb hírekről tájékozódhatnak a zene világából. Napi frissítésű eseménynaptár, ahol budapesti és vidéki rendezvényekről olvashatsz.

www.diakmagazin.hu
Info-zóna
Info-zóna
http://info-zona.eu

Az INFO_ZÓNA egy kéthetente megjelenő információs lap, mely hasonlóképpen az ismert információs lapokhoz, elsősorban hirdetéseket tartalmaz vállalkozásokról, termékekről, szolgáltatásokról. Az eddigi lapokhoz képest számos ÚJDONSÁG az, mely ELŐNYT, ÉRTÉKET képvisel mind a hirdető, mind az olvasó számára. Megjelenik Pápa és környékén, valamint a komáromi régióban 60 000 példányszámban!

info-zona.eu
Interkert - Online kert magazin.
Interkert - Online kert magazin.
http://www.interkert.hu/

Interkert online kert magazin, szakmai adatbázis. Hírek, információk, érdekességek, a kert, kertépítés és kertészkedés körüli témákkal kapcsolatban. Emellett oldalunkon a kertépítők és kertészetek egy kattintással elérhetőek, megyék szerinti lebontásban.

www.interkert.hu
Diana Életmód Magazin
Diana Életmód Magazin
http://www.dianamagazin.com

A Diana Életmód Magazin egy korszerű, egészséges életvitelt, aktív és tudatos természetszeretetet, környezetbarát szemléletet kíván bemutatni. Jelmondatunk ”keress sokat, élj hosszan és egészségesen, szórakozz tartalmasan, tiszteld a hagyományokat és óvd és kíméld a természetet, a környezetünket”

www.dianamagazin.com
Minerva Capitoliuma
Minerva Capitoliuma
http://www.minervacapitoliuma.hu/

A sikerre és vezetésre termett HősNők havi magazinja. Majdnem könyv, minden hónapban.

www.minervacapitoliuma.hu
Otthonteremto.hu - Online magazin
Otthonteremto.hu - Online magazin
http://www.otthonteremto.hu/online.html

Legyen Ön is olvasónk, és lapozgassa az ingyenes Otthonteremtő Online magazint, melyhez csupán egy gyors regisztrációra van szüksége, s máris elsők között értesülhet a legfrissebb lapszám megjelenéséről is. Ha érdeklik a legújabb otthonteremtő trendek, inspiráló lakberendezési és dekorációs ötletek, aktuális akciók, kérje hírlevelünket is. Kellemes kikapcsolódást!

www.otthonteremto.hu
Lépés Magazin
Lépés Magazin
http://www.lepesmagazin.hu/

A Lépés MAGAZIN ingyenes információs lap, mely a Móri Hírmondó utódja. Közel 12 éve áll a hirdetőpartnereink szolgálatára megújult formában. Kéthetente 24000 példányszámban jelenik meg Mór-, Kisbér-, Oroszlány és vonzáskörzetében. 2009 juniusától inditottuk a Lépés Magazin EXTRA-t amely Balatonfüred-Zirc és térségében 24 000 példányszámban jelenik meg. A hatékony eladás alapfeltétele a jó reklám. Ennek érdekében minden cégnek alaposan meg kell gondolnia, milyen médiumokban teszi közzé hirdetését. Ezért filozófiánk: „Dolgozunk azon, hogy az Ön hirdetése célba találjon, lendületet adva cégének, fejlődésének és az elégedett vásárlóknak.”

www.lepesmagazin.hu
Oldal leírása
ujsag-magazin.wyw.hu: Újság, magazin katalógus. Online újságok és magazinok az alábbi főbb témakörökben: autó, motor, utazás, tudomány mezőgazdaság, ezoteria, apróhirdetés. Havi és hetilapok, szaklapok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 220 válogatott újságok, magazinok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 220 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 115562