Havi lapok - Magazinok > Újság, magazin - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Havi lapok - Magazinok > 12 weboldal. Kategória leírása: Havi rendszerességgel megjelenő újságok, magazinok
Szponzorált linkek
Atrium
http://www.atrium.hu/

Míg az Atrium korábban design-magazinként definiálta magát, a megújult arculat már olyan építészeti magazint takar, amely elsősorban hazai építészeti alkotások, elsősorban pedig családi házak bemutatását tűzte ki legfőbb céljának

Atrium
Családi Lap
http://www.csaladilap.hu/

A Magyar Vöröskereszt Magazinja

Családi Lap
Ceo Magazin
http://www.ceo.hu/

A CEO Magazin egy olyan, a magyar lappiacon hiányt betöltő negyedéves folyóirat, amely a vállalatok legfelsőbb stratégai vezetőinek nyújt támpontot és segítséget mindennapi munkájuk végzéséhez. A lap műfajában és stílusában a gyors megérthetőséget tűzi ki céljául, kivitelében, tördelésében és ábraanyagában modern, tetszetős. Már a lap megnevezése is azt kívánja jelezni, hogy a CEO-knak - a Chief Executive Officer-eknek (a cégek legfelsőbb döntéshozóinak, vezetőinek) -, hogy ez a lap nekik szól. A magazin szerkesztése lehetővé teszi, hogy az olvasóknak ne nehezen követhető, száraz tanulmányokból kelljen az információt elsajátítani.

Ceo Magazin
Ellenfény kulturális folyóirat
http://www.ellenfeny.hu

Az Ellenfény nyomtatott folyóirat havonta új számmal jelenik meg a színházi szezonban. Online portálunk naponta frissül, és új tartalommal jelentkezik a színház és a tánc világa iránt érdeklődő közönség legnagyobb örömére. Olvassa írásainkat, és térjen vissza hozzánk rendszeresen, hogy naprakész maradhasson a hazai színházvilág eseményeit illetően!

Ellenfény kulturális folyóirat
Lépés Magazin
http://www.lepesmagazin.hu/

A Lépés MAGAZIN ingyenes információs lap, mely a Móri Hírmondó utódja. Közel 12 éve áll a hirdetőpartnereink szolgálatára megújult formában. Kéthetente 24000 példányszámban jelenik meg Mór-, Kisbér-, Oroszlány és vonzáskörzetében. 2009 juniusától inditottuk a Lépés Magazin EXTRA-t amely Balatonfüred-Zirc és térségében 24 000 példányszámban jelenik meg. A hatékony eladás alapfeltétele a jó reklám. Ennek érdekében minden cégnek alaposan meg kell gondolnia, milyen médiumokban teszi közzé hirdetését. Ezért filozófiánk: „Dolgozunk azon, hogy az Ön hirdetése célba találjon, lendületet adva cégének, fejlődésének és az elégedett vásárlóknak.”

Lépés Magazin
HelloBaby! Magyarország első és egyetlen babatervező magazinja
http://www.hellobaby.hu/

A HelloBaby! azokhoz a párokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a termékenységről, a fogamzásról, babázásról. A HelloBaby! magazin azzal a céllal jött létre, hogy segítse a babatervező párokat, inspirálja és tájékoztassa a leendő kismamákat. Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, tippeket adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a baba érkezéséig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Weboldalunkon regisztráció is lehetséges, így nem maradsz le hírlevelünkről, illetve véleményedet is elmondhatod! Bízunk benne, hogy hasznos információinkkal hozzájárulhatunk a mielőbbi gyermekáldáshoz és a boldog babaváráshoz! A HelloBaby! magazin kéthavonta jelentkezik új lapszámmal. Keresd az újságárusoknál!

HelloBaby! Magyarország első és egyetlen babatervező magazinja
Angol zseni
http://www.angolzseni.hupont.hu

Keresztrejtvény sorozat angolul tanulók számára gyerekeknek és kezdőknek Mikor akarsz már végre megtanulni angolul? Mire vársz még? Felejtsd el az izzasztó nyelvtanulást Itt a bizonyíték hogy a gyakorlás lehet szórakoztató is! A népszerű CROW szótanító keresztrejtvény sorozat már az újságárusoknál is kapható.

Angol zseni
Arany Tersoly
http://www.aranytarsoly.hu/

A lap célja a magyar hagyományok megmutatása, újrafelfedezése, megtanítása, a hagyományőrzésre épülő aktivitás fokozása.

Arany Tersoly
Diana Életmód Magazin
http://www.dianamagazin.com

A Diana Életmód Magazin egy korszerű, egészséges életvitelt, aktív és tudatos természetszeretetet, környezetbarát szemléletet kíván bemutatni. Jelmondatunk ”keress sokat, élj hosszan és egészségesen, szórakozz tartalmasan, tiszteld a hagyományokat és óvd és kíméld a természetet, a környezetünket”

Diana Életmód Magazin
Műköröm
http://www.nailworld.hu

Ismerd meg te is a legújabb műköröm magazin e havi tartalmát. Tekintsd meg milyen érdekességeket kínál a számodra, s miben nyújt segítséget a műkörmös szakmában tevékenykedők számára. Ha te is szívesen olvasnád ezt a magazint, akkor meg is rendelheted, s minden hónapban a postaládádba megkaphatod a legfrissebb műkörmös híreket.

Műköröm
Fakanál
http://www.fakanal.hu/fakanal.php

Mit főzzek ma? Receptek, fotélyok

Fakanál
Golf Digest
http://www.golfdigest.hu/

Golfosok magazinja

Golf Digest
Hirdetések
Oldal leírása
ujsag-magazin.wyw.hu: Újság, magazin katalógus. Online újságok és magazinok az alábbi főbb témakörökben: autó, motor, utazás, tudomány mezőgazdaság, ezoteria, apróhirdetés. Havi és hetilapok, szaklapok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 220 válogatott újságok, magazinok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 220 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 117985