Havi lapok - Magazinok > Újság, magazin - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Havi lapok - Magazinok > 12 weboldal. Kategória leírása: Havi rendszerességgel megjelenő újságok, magazinok

ujsag-magazin.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Atrium
Atrium
http://www.atrium.hu/

Míg az Atrium korábban design-magazinként definiálta magát, a megújult arculat már olyan építészeti magazint takar, amely elsősorban hazai építészeti alkotások, elsősorban pedig családi házak bemutatását tűzte ki legfőbb céljának

www.atrium.hu
Családi Lap
Családi Lap
http://www.csaladilap.hu/

A Magyar Vöröskereszt Magazinja

www.csaladilap.hu
Ceo Magazin
Ceo Magazin
http://www.ceo.hu/

A CEO Magazin egy olyan, a magyar lappiacon hiányt betöltő negyedéves folyóirat, amely a vállalatok legfelsőbb stratégai vezetőinek nyújt támpontot és segítséget mindennapi munkájuk végzéséhez. A lap műfajában és stílusában a gyors megérthetőséget tűzi ki céljául, kivitelében, tördelésében és ábraanyagában modern, tetszetős. Már a lap megnevezése is azt kívánja jelezni, hogy a CEO-knak - a Chief Executive Officer-eknek (a cégek legfelsőbb döntéshozóinak, vezetőinek) -, hogy ez a lap nekik szól. A magazin szerkesztése lehetővé teszi, hogy az olvasóknak ne nehezen követhető, száraz tanulmányokból kelljen az információt elsajátítani.

www.ceo.hu
Ellenfény kulturális folyóirat
Ellenfény kulturális folyóirat
http://www.ellenfeny.hu

Az Ellenfény nyomtatott folyóirat havonta új számmal jelenik meg a színházi szezonban. Online portálunk naponta frissül, és új tartalommal jelentkezik a színház és a tánc világa iránt érdeklődő közönség legnagyobb örömére. Olvassa írásainkat, és térjen vissza hozzánk rendszeresen, hogy naprakész maradhasson a hazai színházvilág eseményeit illetően!

www.ellenfeny.hu
Lépés Magazin
Lépés Magazin
http://www.lepesmagazin.hu/

A Lépés MAGAZIN ingyenes információs lap, mely a Móri Hírmondó utódja. Közel 12 éve áll a hirdetőpartnereink szolgálatára megújult formában. Kéthetente 24000 példányszámban jelenik meg Mór-, Kisbér-, Oroszlány és vonzáskörzetében. 2009 juniusától inditottuk a Lépés Magazin EXTRA-t amely Balatonfüred-Zirc és térségében 24 000 példányszámban jelenik meg. A hatékony eladás alapfeltétele a jó reklám. Ennek érdekében minden cégnek alaposan meg kell gondolnia, milyen médiumokban teszi közzé hirdetését. Ezért filozófiánk: „Dolgozunk azon, hogy az Ön hirdetése célba találjon, lendületet adva cégének, fejlődésének és az elégedett vásárlóknak.”

www.lepesmagazin.hu
HelloBaby! Magyarország első és egyetlen babatervező magazinja
HelloBaby! Magyarország első és egyetlen babatervező magazinja
http://www.hellobaby.hu/

A HelloBaby! azokhoz a párokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a termékenységről, a fogamzásról, babázásról. A HelloBaby! magazin azzal a céllal jött létre, hogy segítse a babatervező párokat, inspirálja és tájékoztassa a leendő kismamákat. Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, tippeket adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a baba érkezéséig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Weboldalunkon regisztráció is lehetséges, így nem maradsz le hírlevelünkről, illetve véleményedet is elmondhatod! Bízunk benne, hogy hasznos információinkkal hozzájárulhatunk a mielőbbi gyermekáldáshoz és a boldog babaváráshoz! A HelloBaby! magazin kéthavonta jelentkezik új lapszámmal. Keresd az újságárusoknál!

www.hellobaby.hu
Angol zseni
Angol zseni
http://www.angolzseni.hupont.hu

Keresztrejtvény sorozat angolul tanulók számára gyerekeknek és kezdőknek Mikor akarsz már végre megtanulni angolul? Mire vársz még? Felejtsd el az izzasztó nyelvtanulást Itt a bizonyíték hogy a gyakorlás lehet szórakoztató is! A népszerű CROW szótanító keresztrejtvény sorozat már az újságárusoknál is kapható.

www.angolzseni.hupont.hu
Arany Tersoly
Arany Tersoly
http://www.aranytarsoly.hu/

A lap célja a magyar hagyományok megmutatása, újrafelfedezése, megtanítása, a hagyományőrzésre épülő aktivitás fokozása.

www.aranytarsoly.hu
Diana Életmód Magazin
Diana Életmód Magazin
http://www.dianamagazin.com

A Diana Életmód Magazin egy korszerű, egészséges életvitelt, aktív és tudatos természetszeretetet, környezetbarát szemléletet kíván bemutatni. Jelmondatunk ”keress sokat, élj hosszan és egészségesen, szórakozz tartalmasan, tiszteld a hagyományokat és óvd és kíméld a természetet, a környezetünket”

www.dianamagazin.com
Műköröm
Műköröm
http://www.nailworld.hu

Ismerd meg te is a legújabb műköröm magazin e havi tartalmát. Tekintsd meg milyen érdekességeket kínál a számodra, s miben nyújt segítséget a műkörmös szakmában tevékenykedők számára. Ha te is szívesen olvasnád ezt a magazint, akkor meg is rendelheted, s minden hónapban a postaládádba megkaphatod a legfrissebb műkörmös híreket.

www.nailworld.hu
Fakanál
Fakanál
http://www.fakanal.hu/fakanal.php

Mit főzzek ma? Receptek, fotélyok

www.fakanal.hu
Golf Digest
Golf Digest
http://www.golfdigest.hu/

Golfosok magazinja

www.golfdigest.hu
Oldal leírása
ujsag-magazin.wyw.hu: Újság, magazin katalógus. Online újságok és magazinok az alábbi főbb témakörökben: autó, motor, utazás, tudomány mezőgazdaság, ezoteria, apróhirdetés. Havi és hetilapok, szaklapok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 220 válogatott újságok, magazinok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 220 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 115562